image_print

Endnu en returmatch med alternativ holdopstilling

Endnu en returmatch med alternativ holdopstilling

Fredag drager Team Fjelsted til Holstebro på jagt efter en sejr og et bonuspoint.
Med hele tre gæstekørere på holdet bliver det en uforudsigelig match;
men alle muligheder står åbne, og optimismen er i top.

team-fjelsted-14082015

Team Fjelsted møder Holstebro i føgende opstilling: Troy Batchelor (A), Pontus Aspgren (B), Patrick Hougaard (B), Daniel Kaczmarek (C) og Frederik Jakobsen (D)

Med tre af bruttotruppens kørere på skadeslisten og en fjerde på vej til U21 VM i Polen har holdleder Morten Svendsen endnu en gang været på overarbejde for at sammensætte et hold til Team Fjelsteds returopgør med Holstebro fredag den 14. august.
Det er der kommet et rigtig spændende hold ud af, selv om det selvfølgelig med god grund kan kaldes alternativt i forhold til det fast sammentømrede hold, som normalt trækker i Fjelsted-vesten.

Aftenens A-kører, australieren Troy Batchelor, har således kun kørt en enkelt match for Fjelsted, nemlig onsdagens møde med Munkebo, mens den svenske B-kører Pontus Aspgren og den polske C-kører Daniel Kaczmarek begge er nye i Fjelsted-sammenhæng.
Pontus Aspgren, som tidligere har kørt i DSL for Holsted, kører til daglig i den svenske Elitserien for Lejonen, hvor han er holdkammerat med Peter Kildemand, for Vargerna i Allsvenskan samt for Kraków i den polske I Liga.
Også Daniel Kaczmarek kører for Kraków, men har så vidt vides, ikke tidligere kørt i Danmark.
Dermed bliver Patrick Hougaard og Frederik Jakobsen de to eneste repræsentanter for bruttotruppen og de to eneste, som var med på holdet, da Holstebro besøgte Fjelsted for ti dage siden, og af samme årsag er det en lille smule vanskeligt at bedømme styrkeforholdet mellem de to hold i returmatchen.

– Jeg er selvfølgelig lige så spændt på fredagens match som alle andre, indrømmer Morten Svendsen. Det er fem stærke kørere; men de ikke har kørt sammen før, så på den måde er det samtidig et uprøvet hold.
– Det er imidlertid ingen grund til at forvente, at det ikke fungerer, så vi kører helt bestemt til Holstebro for at vinde, og jeg regner med, at vi gør det, fastslår Morten optimistisk.

Som bekendt endte matchen i Fjelsted uafgjort, og dermed er en sejr på bare et enkelt point nok til at udløse det eftertragtede bonuspoint.
– Vi går selvfølgelig efter alle tre points, og det eneste, der kræves for at vi får dem, er, at vi kører speedway helt fra første heat og ikke kun i de sidste otte, som det skete i onsdags, siger holdlederen. Og det er så det, jeg forventer, at kørerne gør!

Holdopstilling:

Holstebro Speedway Elite     Team Fjelsted
1. Andrej Karpov (B) 1. Troy Batchelor (A)
2. Jesper B. Monberg (B) 2. Pontus Aspgren (B)
3. Bjarne Pedersen (A) 3. Patrick Hougaard (B)
4. Thomas Jørgensen (C) 4. Daniel Kaczmarek (C)
5. Mikkel B. Andersen (D) 5. Frederik Jakobsen (D)

Matchen køres fredag den 14. august kl. 18.00
på Holstebro Speedway Bane,  Hesselåvej 41 B, Skave,  7500 Holstebro

Tilbage til: Ikke kategoriseret